Topcoat

Makear - Top Coat - 8ml   Mărește imaginea

Makear - Top Coat - 8ml

 49 lei  (TVA inclus)

Finish dedicat ojei semipermanente, gelului și acrylului ce oferă o rezistență îndelungată și un luciu ce nu se estompează în timp.
Are un strat de dispersie care trebuie șters cu un produs de curățare. Recomandat tehnicienilor care lucrează cu lampă UV/LED.
Protejează culorile împotriva îngălbenirii și nu decolorează culorile (negrul după acoperire nu se transformă în bleumarin).

Mod de utilizare:
Are o consistență medie spre ridicată și este autonivelant. Se aplică un strat mediu cu mișcări ușoare și se polimerizează în lampă. Nu atingem unghia imediat după ce o scoatem din lampă. Recomandăm să așteptați aproximativ 15-20 de secunde pentru ca partea de sus să se răcească pentru a evita mătuirea.

Cantitate: 8ml
Lampă LED 48W: 60 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, culorile sunt superbe, pot fi folosite doar într-un singur strat, acoperit unghia perfect. Mulțumesc pentru seriozitatea pe care ne-o acordați.
Daniela M. – 11.09.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită! Îmi place faptul că primesc comenzile de pe-o zi pe alta! Alt motiv pentru care recomand Topcoat sunt voucherele primite cadou la fiecare comandă!
Larisa D. – 04.09.2021
(5/5 stele)
Recomand! Sunt superbe și de calitate, profesionale, iar firma foarte serioasă. Sunt mulțumită de produse, o să revin cu o nouă comandă! Vă mulțumesc!
Loredana S. – 21.08.2021
(5/5 stele)
Bună ziua! Comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte mulțumită de produsele comandate și cu siguranță voi reveni cu alte comenzi. O zi frumoasă să aveți!
Ramona M. – 21.08.2021
(5/5 stele)
Super culori, prezentare frumoasă, livrare promptă în maxim 24 de ore! Sunteți TOP! Recomand! Culori frumoase și pigmentate!
Elena R. – 21.08.2021
Vezi mai multe review-uri