Topcoat

Oje semipermanente

Produsele noastre sunt destinate profesioniștilor. Veți găsi pasteluri încântătoare și culori vibrante ce își păstrează nuanța și rezistă pe unghii săptămâni bune. Brand-urile pe care le distribuim sunt recunoscute pe plan internațional pentru durabilitatea gelului, culorile ce nu lasă urme, peria perfect conturată și culoarea de pe capac/sticluță ce reflectă realitatea nuanței finale.

Soluții de pregătire

Indispensabile pentru manicura semipermanentă! Base Coat-ul mărește aderența bazelor de construcție sau a gelului, iar atunci când este aplicată pe o unghie pregătită corespunzător, oferă o aderență perfectă și o lucrare durabilă. Top Coat-ul dedicat ojei semipermanente, gelului și acrylului oferă o rezistență îndelungată și un luciu ce nu se estompează în timp. Protejează culorile împotriva îngălbenirii și nu decolorează culorile (negrul după acoperire nu se transformă în bleumarin).

Geluri de construcție

Geluri de construcție monofazice, ce nu necesită bază, dezvoltate pentru a asigura cel mai înalt grad de confort pentru tehnician. Cantitatea de praf în timpul pilirii este minimă, iar particulele de praf nu se ridică în aer. Gelurile diferă din punct de vedere al desității, culorii și flexibilității. După polimerizare, construcția poate fi remodelată cu ajutorul pilei sau frezei electrice.

Geluri colorate

Vopseaua UV ideală atât pentru micropictură avansată, cât și pentru NailArt simplu. Este perfectă pentru contururi, umbriri, ombre și ornamente. Are un strat de dispersie și recomandăm un strat de Top peste decorațiuni.

Pigmenți

Soluții de îndepărtare

Acetonă cosmetică pură, de cea mai înaltă calitate, necesară pentru îndepărtarea manichiurii semipermanente.

Uleiuri

Îmbogățite cu aminoacizi, keratină pură și vitaminele A, E, D, parfumul uleiurilor pentru cuticule îți vor aduce înapoi amintiri frumoase de vacanță pe tot parcursul anului.

Matrițe

Matrițele se utilizează împreună cu ștampila pentru unghii! Îndepărtează folia transparenta ce protejează matrița împotriva zgârieturilor. Aplică gelul pentru ștampilă pe suprafața matriței, pe modelul dorit. Folosind un răzuitor, îndepărtează - printr-o mișcare rapidă - surplusul de gel de pe matriță. Apasă ștampila pe matriță pentru a copia modelul apoi aplică, printr-o mișcare ușoară de rulare, ștampila pe unghie.

Instrumente și accesorii

Accesorii profesionale pentru manichiură și pedichiură: pile, paletare, șabloane de construcție, creioane magnetice pentru efectul Cat Eye, cristale Swarovski, pad-uri protectoare și lămpi LED/UV.

Aparatură profesională

Aspiratoarele profesionale SHEMAX sunt garantate să funcționeze fără oprire timp de 6 ani! Calitatea materialelor folosite și atenția deosebită acordată în timpul procesului de fabricație asigură o colectare perfectă a prafului ce rezultă în timpul îndepărtării straturilor de gel sau acryl de pe unghii.

Kit-uri

Noua colecție VENALISA VIP3 este oficial în România! 60 de nuanțe noi vă așteaptă să le descoperiți, în exclusivitate, pe www.topcoat.ro

Decorațiuni

Foițele de unghii te pot ajuta să obții manichiuri deosebite! Le livrăm ambalate individual în cutiuță cu filet și le poți aplica (cu ajutorul unei pensete sau a unui bețișor din bambus) pe toată unghia sau în diverse modele.