Topcoat

Taxele de transport

Comenzile Topcoat se livrează prin curier rapid sau pot fi ridicate de la unul dintre partenerii noștri. În funcție de valoarea produselor adăugate în coșul de cumpărături și de localitatea în care se livrează comanda, taxele de livrare sunt următoare:

În București:

1) Poți ridica personal comanda de la Packeta în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 9 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.

2) Poți ridica personal comanda de la Easybox (Sameday) în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 14 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.

3) Îți putem livra comanda prin Sameday în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 19 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.


În orice altă localitate din România:

4) Poți ridica personal comanda de la Packeta în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 9 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.

5) Poți ridica personal comanda de la Easybox (Sameday) în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 14 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.

6) Îți putem livra comanda prin Sameday în jurul datei de 28-29 Mai. Tariful standard de livrare este 19 lei, dar dacă valoarea produselor din coșul de cumpărături depășește 300 lei, livrarea este GRATUITĂ.