Topcoat

Makear - G03 - Classy Rose - 15ml   Mărește imaginea

Makear - G03 - Classy Rose - 15ml

79 lei  39 lei  (TVA inclus)

Gel de construcție monofazic cu o densitate medie spre groasă, de culoare roz. Are o opacitate de 80%, este autonivelant și se modelează ușor. Menține foarte bine curba C și se poate aplica direct pe șablon fără să aibă nevoie de o bază. Este perfect atât pentru construcție completă, cât și pentru baza manicurii babyboomer.
Asigură cel mai înalt grad de confort pentru tehnician deoarece cantitatea de praf în timpul pilirii este minimă, iar particulele de praf nu se ridică în aer.

Mod de utilizare:
1. Se aplică un strat subțire și uniform pe unghia naturală și se polimerizează (recomandăm o lampă Dual LED).
2. Se taie șablonul în dreptul colțurilor unghiei pentru a se mula perfect sub unghia naturală și pe buricul degetului. Se montează șablonul sub unghia naturală, în prelungirea acesteia.
3. Se aplică gelul de construcție pe patul unghiei și pe șablon, la forma și lungimea dorită apoi se polimerizează în lampă LED 60 de secunde.
4. După polimerizare, construcția poate fi remodelată cu ajutorul pilei sau frezei electrice.

Cantitate: 15ml
Lampă LED 48W: 60 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, culorile sunt superbe, pot fi folosite doar într-un singur strat, acoperit unghia perfect. Mulțumesc pentru seriozitatea pe care ne-o acordați.
Daniela M. – 11.09.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită! Îmi place faptul că primesc comenzile de pe-o zi pe alta! Alt motiv pentru care recomand Topcoat sunt voucherele primite cadou la fiecare comandă!
Larisa D. – 04.09.2021
(5/5 stele)
Recomand! Sunt superbe și de calitate, profesionale, iar firma foarte serioasă. Sunt mulțumită de produse, o să revin cu o nouă comandă! Vă mulțumesc!
Loredana S. – 21.08.2021
(5/5 stele)
Bună ziua! Comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte mulțumită de produsele comandate și cu siguranță voi reveni cu alte comenzi. O zi frumoasă să aveți!
Ramona M. – 21.08.2021
(5/5 stele)
Super culori, prezentare frumoasă, livrare promptă în maxim 24 de ore! Sunteți TOP! Recomand! Culori frumoase și pigmentate!
Elena R. – 21.08.2021
Vezi mai multe review-uri