Topcoat

Noutăți la Geluri de bază și acoperire

Indispensabile pentru manicura semipermanentă! Base Coat-ul mărește aderența bazelor de construcție sau a gelului, iar atunci când este aplicată pe o unghie pregătită corespunzător, oferă o aderență perfectă și o lucrare durabilă. Top Coat-ul dedicat ojei semipermanente, gelului și acrylului oferă o rezistență îndelungată și un luciu ce nu se estompează în timp. Protejează culorile împotriva îngălbenirii și nu decolorează culorile (negrul după acoperire nu se transformă în bleumarin).

Noutăți la Soluții de degresare

Cleanere profesionale pentru degresarea unghiilor ce îndepărtează eficient toate grăsimile de pe suprafața unghiei și vârfurilor. Primere ACID sau NON-ACID ce măresc aderența gelului sau ojei semipermanente aplicate.

Noutăți la Oje semipermanente

Produsele Makear și Venalisa sunt destinate profesioniștilor. În colecțiile noastre veți găsi pasteluri încântătoare și culori vibrante ce își păstrează nuanța și rezistă pe unghii săptămâni bune. Brand-ul Makear este recunoscut pe plan internațional pentru durabilitatea gelului, culorile ce nu lasă urme, peria perfect conturată și culoarea de pe capac ce reflectă realitatea nuanței finale.

Noutăți la Soluții de îndepărtare

Acetonă cosmetică pură, de cea mai înaltă calitate, necesară pentru îndepărtarea manichiurii semipermanente.