Topcoat

AcasăAcrylRosalind - Dipping Powder D102 - 10g

Rosalind - Dipping Powder D102 - 10g   Mărește imaginea

Rosalind - Dipping Powder D102 - 10g

6.9 lei  (TVA inclus)

Rosalind Dipping Powder este o pudră acrylică ce nu necesită o lampă UV pentru uscare. Realizarea manichiurii cu pudră acrylică este extrem de ușoară și constă în 4 pași simpli: se aplică baza, se introduce unghia în pudră, se șterge surplusul de pudră cu peria, se aplică activatorul pudrei, apoi se sigilează.

Cum se utilizează?
În primul rând, atenție! Pudrele acrylice nu se folosesc împreună cu soluțiile de la manichiura cu ojă semipermanentă! Chiar dacă au același nume, baza Dipping Powder este diferită de baza clasică de la manichiura cu gel/ojă semipermanentă. La fel si Top-ul!
1. Se aplică baza Rosalind Dipping Powder Base Coat
2. Se aplică pudra prin introducerea unghiei în recipientul cu pudră
3. Se șterge surplusul de pudră cu ajutorul periei Rosalind Dipping Powder
4. Se activează pudra cu ajutorul soluției Rosalind Dipping Powder Activator
5. Se sigilează cu Rosalind Dipping Powder Top Coat

Culoare: D102
Brand: Rosalind
Cantitate: 10gr


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Livrarea a fost destul de rapidă, produsele foarte bine ambalate. Atât de bine protejate încât mi-a fost efectiv greu să deschid pachetul :)) Au ajuns toate în stare foarte bună, deci nota 10 aici. Am testat produsele Rosalind Dipping Powder. Eu fac alergie de la cele care se pun la lampă și, în sfârșit, am găsit produse la care nu fac alergie și care să îmi facă unghiile să arate îngrijit Comandasem kit-ul de începător, dar sigur o să fac o comandă mai mare pentru că plănuiesc să-mi fac unghiile cu aceste produse mult și bine.
Malina A. – 21.03.2023
(5/5 stele)
Foarte bune produsele Dipping Powder, sunt încântată de ele. Acum reușesc să îmi fac singură unghiile, fără a mai fi nevoie de uscare la lampă. Livrare și comunicare foarte bună. Sunteți cei mai buni! Mulțumesc!
Gina B. – 01.03.2023
(5/5 stele)
Culoarea și textura sunt superbe! De mult caut această nuanță de albastru Este prima comanda la Dvs., dar voi reveni cu siguranță. Mulțumesc!
Oana B. – 23.01.2024
(5/5 stele)
Produsele au fost livrate foarte repede, la mine acasă. Am comandat și două zile mai târziu am primit produsele. Cu siguranță voi mai comanda. Pot doar să vă recomand.
Petra M. – 10.01.2024
(5/5 stele)
Este dens, nu curge și foarte ușor de modelat și lucrat cu acest gel. Culoarea este ideală pentru manichiura french.
Monika B. – 20.12.2023
(5/5 stele)
Am comandat de mai multe ori de pe Topcoat și am fost mulțumită de fiecare produs. Culorile sunt frumos pigmentate, iar gelurile de construcție sunt foarte rezistente. Mă bucur că am găsit acest magazin online. Mulțumiri!
Brigitta T. – 18.12.2023
(5/5 stele)
Este foarte ușor de lucrat cu acest gel. Chiar îmi place! Este ușor de aplicat și perfect pentru tehnica fără pilire. Nu este prima dată când comand acest gel și cu siguranță nu va fi ultima.
Gabriella B. – 27.11.2023
Vezi mai multe review-uri