Topcoat

Rosalind - Magic Remover - 15ml   Mărește imaginea

Rosalind - Magic Remover - 15ml

27 lei  14.9 lei  (TVA inclus)

Noul Magic Remover de la Rosalind, înmoaie oja semipermanentă în doar câteva minute, lăsând unghiile sănătoase și nedeteriorate.

Mod de utilizare:
1. Aplicați o cantitate suficientă de Magic Remover pe unghii, având grijă să nu atingeți pielea.
2. Așteptați 3-4 minute, apoi îndepărtați oja semipermanentă cu un pusher.

Precauții:
1. Evitați ca Magic Remover-ul să ajungă pe piele.
2. Asigurați-vă că puneți suficientă soluție pe unghii, altfel nu are efect.
3. Cantitatea de Magic Remover este 15ml, dar capacitatea sticluței este mai mare. Din acest motiv, sticluța nu este umplută complet cu soluție.
4. Păstrați sticluța de Magic Remover închisă bine.
5. A nu se păstra în bătaia razelor de soare.
6. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Brand: Rosalind
Cantitate: 15ml


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Super mulțumită! Produsele sunt de calitate, mă bucur că am comandat de la Topcoat și o să mai revin și altă dată cu mare drag. Ce îmi place foarte mult este faptul că ajunge comanda într-un timp foarte scurt. Multumesc!
Daniela B. – 27.05.2022
(5/5 stele)
Încep prin a spune că procesarea comenzii a fost rapidă. Produsele foarte bine împachetate pt a preveni deteriorarea lor în timpul transportului. Toată comanda a fost conform descrierii de pe site. Mi-a plăcut ideea de a-mi alege singuraăcadoul și că unele produse beneficiază de transport gratuit. Chiar mi-a plăcut experiența de a face comandă pe acest site. Cu siguranță se va repeta mai ales că aici am găsit tot ce aveam nevoie. Nota 10 cu felicitări. Să o țineți tot așa!
Ana P. – 24.05.2022
(5/5 stele)
Produse foarte bune, atât gelurile cât și ojele semipermanente. Calitate extraordinară la un preț foarte bun. Recomand cu încredere. Cumpărături plăcute!
Madalina E. – 04.05.2022
(5/5 stele)
Sunt nouă în acest domeniu și nu aș fi crezut că voi putea profesa așa de bine într-un timp atât de scurt, dar am rămas uimită de produse. Sunt super bune! Sunt mulțumită de promptitudine, de seriozitate și mai ales de produse și de prețurile accesibile. Cu siguranță vor mai fi multe comenzi din partea mea. Mult succes.
Anamaria M. – 03.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, produse de calitate și un preț bun! Nu este prima dată când dau comandă și clar nici ultima dată. Voi reveni cu drag pentru alte comenzi! Vă recomand cu drag!
Stefania M. – 10.04.2022
Vezi mai multe review-uri