Topcoat

Makear - Top Coat No Wipe - 8ml   Mărește imaginea

Makear - Top Coat No Wipe - 8ml

29 lei  (TVA inclus)

Vă prezentăm Top No Wipe, bestseller-ul nostru dedicat ojei semipermanente, gelului și acrylului ce oferă o durabilitate excepțională și un luciu superb!
Protejează culorile împotriva îngălbenirii și nu decolorează culorile (negrul după acoperire nu se transformă în bleumarin). Nu are strat de dispersie, este lichid și autonivelant.

Mod de utilizare:
Se aplică un strat mediu cu mișcări ușoare, aproape în aer, și se polimerizează în lampă. Recomandăm să așteptați aproximativ 15-20 de secunde până când partea de sus se răcește. Aplicați uleiul și bucurați-vă de o manichiură perfectă!

Cantitate: 8ml
Lampă LED 48W: 60 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Livrare rapidă, mulțumită de produse! Recomand ca raport calitate-preț! Cu siguranță voi reveni și cu alte comenzi și voi recomanda și cunoștințelor.
Georgiana C. – 10.08.2022
(5/5 stele)
Foarte mulțumită! Produse de calitate! Cu siguranță voi mai comanda. Preluarea comenzii a fost foarte rapidă, de altfel și transportul. Culori foarte pigmentate!
Stefanica B. – 04.08.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate. Comanda a venit într-un timp scurt, iar experiența a fost placută atât la vizionarea site-ului, cât și în ceea ce privește livrarea!
Maria Georgiana G. – 28.07.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de aceste produse. Sunt superbe, ojele sunt pigmentate, pensulele sunt superbe, iar șervețelele pentru îndepărtarea ojei semipermanente au fost foarte bune.
Stefania S. – 23.07.2022
(5/5 stele)
Produsele sunt de calitate, foarte pigmentate. Livrarea a fost rapidă și voi mai comanda în viitor. Am fost mulțumită!
Emilia N. – 16.07.2022
Vezi mai multe review-uri