Topcoat

Makear - Top Coat No Wipe - 8ml   Mărește imaginea

Makear - Top Coat No Wipe - 8ml

49 lei  29 lei  (TVA inclus)

Vă prezentăm Top No Wipe, bestseller-ul nostru dedicat ojei semipermanente, gelului și acrylului ce oferă o durabilitate excepțională și un luciu superb!
Protejează culorile împotriva îngălbenirii și nu decolorează culorile (negrul după acoperire nu se transformă în bleumarin). Nu are strat de dispersie, este lichid și autonivelant.

Mod de utilizare:
Se aplică un strat mediu cu mișcări ușoare, aproape în aer, și se polimerizează în lampă. Recomandăm să așteptați aproximativ 15-20 de secunde până când partea de sus se răcește. Aplicați uleiul și bucurați-vă de o manichiură perfectă!

Cantitate: 8ml
Lampă LED 48W: 60 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Recomand cu încredere aceste produse. Sunt foarte mulțumită. Produsele au ajuns foarte repede. O să mai revin cu siguranță cu alte comenzi. Vă doresc o zi frumoasă și cât mai multe aprecieri.
Narcisa I. – 22.09.2021
(5/5 stele)
Comanda a ajuns repede, în două zile, împachetată foarte bine. Culorile din set sunt superbe! Vă mulțumesc! Voi reveni cu comenzi cu siguranță!
Magda C. – 18.09.2021
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, culorile sunt superbe, pot fi folosite doar într-un singur strat, acoperit unghia perfect. Mulțumesc pentru seriozitatea pe care ne-o acordați.
Daniela M. – 11.09.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită! Îmi place faptul că primesc comenzile de pe-o zi pe alta! Alt motiv pentru care recomand Topcoat sunt voucherele primite cadou la fiecare comandă!
Larisa D. – 04.09.2021
(5/5 stele)
Recomand! Sunt superbe și de calitate, profesionale, iar firma foarte serioasă. Sunt mulțumită de produse, o să revin cu o nouă comandă! Vă mulțumesc!
Loredana S. – 21.08.2021
Vezi mai multe review-uri