Topcoat

Venalisa - K56 Color Change - 15g   Mărește imaginea

Venalisa - K56 Color Change - 15g

34 lei  17 lei  (TVA inclus)

Polygelul K56 este un gel de construcție termic ce combină rezistența remarcabilă a acrylului cu flexibilitatea gelului UV/LED.
Gelul își modifică ușor culoarea în funcție de temperatura mediului.
Este ușor, flexibil, confortabil, nu are miros chimic și se modelează cu ajutorul unei pensule și a soluției Venalisa Slip Solution.
Polygel-ul va rezista pe unghii până la următoarea întreținere!

Instrucțiuni de aplicare:
1. Se pregătește unghia naturală prin degresare, curățare și mătuire
2. Se aplică un strat de Primer Venalisa și se lasă să se usuce (la aer) timp de 40-60 secunde
3. Se aplică pe unghie un strat subțire de bază și se polimerizează în lampă
4. Se aplică, cu ajutorul unei pensule umezite în alcool, cleanser sau lichid acrilic o cantitate medie de gel Venalisa {SKI} pe tips sau sablon și se modelează
5. Se aplică tips-ul pe unghie și se polimerizează în lampa LED/UV
6. Se îndepărtează tips-ul sau șablonul de pe unghie și se pilește forma finală a unghiei
7. Aplicați Venalisa Top Coat, Matt Top Coat sau Tempered Top (în funcție de efectul dorit) pentru o rezistență de lungă durată, protecție și luciu intens
8. Polimerizați la lampă stratul de Top și bucurați-vă de unghiuțele Dvs. superbe!

Culoare: K56
Nuanță: {SHADE}
Colecție: K01-K26
Brand: Venalisa
Cantitate: 15g
Lampă LED 48W: 60-90 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde
Rezistență: 3-4 săptămâni


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Cu siguranță o să revin. Produse excelente, iar livrarea rapidă. Recomand cu mare încredere. Culorile foarte pigmentate, iar gelul foarte ușor de modelat.
Alexandra S. – 19.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de comandă, de produse, de documente, în primul rând. Cei mai punctuali! Mulțumesc din suflet! Culorile de la Venalisa sunt pigmentate și foarte frumoase. Le ador!
Loredana Marinela B. – 05.04.2022
(5/5 stele)
Comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte mulțumită de produse. Ojele semipermanente de la Venalisa sunt foarte bune, pigmentate, rezistente. Sigur voi reveni cu o nouă comandă. Mulțumesc frumos!
Andrea V. – 02.04.2022
(5/5 stele)
Iubesc produsele Venalisa! Folosesc atât oje, cât și geluri; sunt minunate, iar preâurile sunt excelente. Lămpile își fac treaba cu brio. Vă recomand și mulțumesc!
Andreea M. – 01.04.2022
(5/5 stele)
Produsele Venalisa sunt preferatele mele și tot timpul mă pot baza pe ele. Ador gelurile tip jeleu, sunt foarte rezistente și ușor de folosit. Despre Polygel, aștept să văd cât de bine vor rezista în timp. Se lucrează foarte ușor cu ele, au o consistență densă și sunt ușor de modelat. Foițele aurii și argintii sunt superbe!
Alina B. – 16.03.2022
Vezi mai multe review-uri  
(5/5 stele)
Super mulțumită! Produsele sunt de calitate, mă bucur că am comandat de la Topcoat și o să mai revin și altă dată cu mare drag. Ce îmi place foarte mult este faptul că ajunge comanda într-un timp foarte scurt. Multumesc!
Daniela B. – 27.05.2022
(5/5 stele)
Încep prin a spune că procesarea comenzii a fost rapidă. Produsele foarte bine împachetate pt a preveni deteriorarea lor în timpul transportului. Toată comanda a fost conform descrierii de pe site. Mi-a plăcut ideea de a-mi alege singuraăcadoul și că unele produse beneficiază de transport gratuit. Chiar mi-a plăcut experiența de a face comandă pe acest site. Cu siguranță se va repeta mai ales că aici am găsit tot ce aveam nevoie. Nota 10 cu felicitări. Să o țineți tot așa!
Ana P. – 24.05.2022
(5/5 stele)
Produse foarte bune, atât gelurile cât și ojele semipermanente. Calitate extraordinară la un preț foarte bun. Recomand cu încredere. Cumpărături plăcute!
Madalina E. – 04.05.2022
(5/5 stele)
Sunt nouă în acest domeniu și nu aș fi crezut că voi putea profesa așa de bine într-un timp atât de scurt, dar am rămas uimită de produse. Sunt super bune! Sunt mulțumită de promptitudine, de seriozitate și mai ales de produse și de prețurile accesibile. Cu siguranță vor mai fi multe comenzi din partea mea. Mult succes.
Anamaria M. – 03.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, produse de calitate și un preț bun! Nu este prima dată când dau comandă și clar nici ultima dată. Voi reveni cu drag pentru alte comenzi! Vă recomand cu drag!
Stefania M. – 10.04.2022
Vezi mai multe review-uri