Topcoat

Venalisa - V323 Jelly Soft Pink - 15ml   Mărește imaginea

Venalisa - V323 Jelly Soft Pink - 15ml

27 lei  16.9 lei  (TVA inclus)

Gelul de construcție Venalisa V323 este flexibil, ușor de nivelat și finisat. Îl recomandăm pentru construcția unghiilor pe șablon și realizarea apexului sau pe unghia naturală.
Este ușor elastic și foarte rezistent, menține curba C fără a se desprinde ulterior.
În timpul polimerizării, degajă puțină căldură ce poate fi evitată prin efectuarea unei pauze de circa 5-6 secunde.
Asigură cel mai înalt grad de confort pentru tehnician deoarece cantitatea de praf în timpul pilirii este minimă, iar particulele de praf nu se ridică în aer.

Mod de utilizare:
1. Se pregătește unghia naturală prin degresare, curățare și mătuire
2. Se aplică un strat de Primer Venalisa și se lasă să se usuce (la aer) timp de 40-60 secunde
3. Se aplică un strat subțire și uniform de gel Venalisa V323 pe unghia naturală și se polimerizează (recomandăm o lampă Dual LED).
4. Se taie șablonul în dreptul colțurilor unghiei pentru a se mula perfect sub unghia naturală și pe buricul degetului. Se montează șablonul sub unghia naturală, în prelungirea acesteia.
5. Se aplică gelul de construcție pe patul unghiei și pe șablon, la forma și lungimea dorită apoi se polimerizează în lampă LED 60 de secunde.
6. După polimerizare, construcția poate fi remodelată cu ajutorul pilei sau frezei electrice.

Culoare: V323
Nuanță: {SHADE}
Colecție: V301-V315
Brand: Venalisa
Cantitate: 15ml
Lampă LED 48W: 60-90 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde
Rezistență: 3-4 săptămâni


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Cu siguranță o să revin. Produse excelente, iar livrarea rapidă. Recomand cu mare încredere. Culorile foarte pigmentate, iar gelul foarte ușor de modelat.
Alexandra S. – 19.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de comandă, de produse, de documente, în primul rând. Cei mai punctuali! Mulțumesc din suflet! Culorile de la Venalisa sunt pigmentate și foarte frumoase. Le ador!
Loredana Marinela B. – 05.04.2022
(5/5 stele)
Comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte mulțumită de produse. Ojele semipermanente de la Venalisa sunt foarte bune, pigmentate, rezistente. Sigur voi reveni cu o nouă comandă. Mulțumesc frumos!
Andrea V. – 02.04.2022
(5/5 stele)
Iubesc produsele Venalisa! Folosesc atât oje, cât și geluri; sunt minunate, iar preâurile sunt excelente. Lămpile își fac treaba cu brio. Vă recomand și mulțumesc!
Andreea M. – 01.04.2022
(5/5 stele)
Produsele Venalisa sunt preferatele mele și tot timpul mă pot baza pe ele. Ador gelurile tip jeleu, sunt foarte rezistente și ușor de folosit. Despre Polygel, aștept să văd cât de bine vor rezista în timp. Se lucrează foarte ușor cu ele, au o consistență densă și sunt ușor de modelat. Foițele aurii și argintii sunt superbe!
Alina B. – 16.03.2022
Vezi mai multe review-uri  
(5/5 stele)
Super mulțumită! Produsele sunt de calitate, mă bucur că am comandat de la Topcoat și o să mai revin și altă dată cu mare drag. Ce îmi place foarte mult este faptul că ajunge comanda într-un timp foarte scurt. Multumesc!
Daniela B. – 27.05.2022
(5/5 stele)
Încep prin a spune că procesarea comenzii a fost rapidă. Produsele foarte bine împachetate pt a preveni deteriorarea lor în timpul transportului. Toată comanda a fost conform descrierii de pe site. Mi-a plăcut ideea de a-mi alege singuraăcadoul și că unele produse beneficiază de transport gratuit. Chiar mi-a plăcut experiența de a face comandă pe acest site. Cu siguranță se va repeta mai ales că aici am găsit tot ce aveam nevoie. Nota 10 cu felicitări. Să o țineți tot așa!
Ana P. – 24.05.2022
(5/5 stele)
Produse foarte bune, atât gelurile cât și ojele semipermanente. Calitate extraordinară la un preț foarte bun. Recomand cu încredere. Cumpărături plăcute!
Madalina E. – 04.05.2022
(5/5 stele)
Sunt nouă în acest domeniu și nu aș fi crezut că voi putea profesa așa de bine într-un timp atât de scurt, dar am rămas uimită de produse. Sunt super bune! Sunt mulțumită de promptitudine, de seriozitate și mai ales de produse și de prețurile accesibile. Cu siguranță vor mai fi multe comenzi din partea mea. Mult succes.
Anamaria M. – 03.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită, produse de calitate și un preț bun! Nu este prima dată când dau comandă și clar nici ultima dată. Voi reveni cu drag pentru alte comenzi! Vă recomand cu drag!
Stefania M. – 10.04.2022
Vezi mai multe review-uri