Topcoat

Venalisa - A12 Deep Nude - 15ml   Mărește imaginea

Venalisa - A12 Deep Nude - 15ml

37 lei  25 lei  (TVA inclus)

Gelul de construcție Venalisa A12S are densitate de jeleu, o aderență ridicată și o rezistență incredibilă! Îl recomandăm atât pentru unghiile scurte, cât și pentru forme extreme sau sculpturi.

Nu degajă căldură în timpul polimerizării și asigură cel mai înalt grad de confort pentru tehnician deoarece cantitatea de praf în timpul pilirii este minimă, iar particulele de praf nu se ridică în aer. După polimerizare, construcția se degresează și poate fi remodelată cu ajutorul pilei.

Culoare: A12S
Nuanță: {SHADE}
Colecție: A01-A24
Brand: Venalisa
Cantitate: 15ml
Lampă LED 48W: 60-90 secunde
Lampă UV 36W: 120 secunde
Rezistență: 3-4 săptămâni


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Topcoat sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Recomand cu încredere! Sunt produse de bună calitate! Cele mai multe produse le-am comandat de la Venalisa și sunt foarte mulțumită de ele. Acum o sa mai fac o comandă la alte produse, dar recomand cu mare încredere Topcoat!
Lavinia S. – 21.06.2022
(5/5 stele)
Cu siguranță o să revin. Produse excelente, iar livrarea rapidă. Recomand cu mare încredere. Culorile foarte pigmentate, iar gelul foarte ușor de modelat.
Alexandra S. – 19.05.2022
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de comandă, de produse, de documente, în primul rând. Cei mai punctuali! Mulțumesc din suflet! Culorile de la Venalisa sunt pigmentate și foarte frumoase. Le ador!
Loredana Marinela B. – 05.04.2022
(5/5 stele)
Comanda a ajuns foarte repede. Sunt foarte mulțumită de produse. Ojele semipermanente de la Venalisa sunt foarte bune, pigmentate, rezistente. Sigur voi reveni cu o nouă comandă. Mulțumesc frumos!
Andrea V. – 02.04.2022
(5/5 stele)
Iubesc produsele Venalisa! Folosesc atât oje, cât și geluri; sunt minunate, iar preâurile sunt excelente. Lămpile își fac treaba cu brio. Vă recomand și mulțumesc!
Andreea M. – 01.04.2022
Vezi mai multe review-uri  
(5/5 stele)
Produse sunt super bune. Sunt foarte mulțumită! Comanda ajunge foarte repede, mie mi-a ajuns și a doua zi. Ieri am mai făcut o comandă și astăzi aștept să ajungă.
Nicoleta L. – 22.06.2022
(5/5 stele)
Recomand cu încredere produsele. Mulțumesc Topcoat. Setul de ojă Venalisa VIP3 a fost foarte bine ambalat și a ajuns la mine intact. Setul conține nuanțe superbe!
Valentina L. – 12.06.2022
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de comandă! Produsele sunt super bune, iar livrarea și împachetarea produselor a dat dovadă de interesul distribuitorului. Sunt super încântată și cu siguranță o să mai comand de la Topcoat!
Mariana G. – 02.06.2022
(5/5 stele)
Super mulțumită! Produsele sunt de calitate, mă bucur că am comandat de la Topcoat și o să mai revin și altă dată cu mare drag. Ce îmi place foarte mult este faptul că ajunge comanda într-un timp foarte scurt. Multumesc!
Daniela B. – 27.05.2022
(5/5 stele)
Încep prin a spune că procesarea comenzii a fost rapidă. Produsele foarte bine împachetate pt a preveni deteriorarea lor în timpul transportului. Toată comanda a fost conform descrierii de pe site. Mi-a plăcut ideea de a-mi alege singuraăcadoul și că unele produse beneficiază de transport gratuit. Chiar mi-a plăcut experiența de a face comandă pe acest site. Cu siguranță se va repeta mai ales că aici am găsit tot ce aveam nevoie. Nota 10 cu felicitări. Să o țineți tot așa!
Ana P. – 24.05.2022
Vezi mai multe review-uri