Topcoat

Oje semipermanente

Produsele noastre sunt destinate profesioniștilor. Veți găsi pasteluri încântătoare și culori vibrante ce își păstrează nuanța și rezistă pe unghii săptămâni bune. Brand-urile pe care le distribuim sunt recunoscute pe plan internațional pentru durabilitatea gelului, culorile ce nu lasă urme, peria perfect conturată și culoarea de pe capac/sticluță ce reflectă realitatea nuanței finale.

Geluri colorate

Vopseaua UV ideală atât pentru micropictură avansată, cât și pentru NailArt simplu. Este perfectă pentru contururi, umbriri, ombre și ornamente. Are un strat de dispersie și recomandăm un strat de Top peste decorațiuni.

Soluții de îndepărtare

Acetonă cosmetică pură, de cea mai înaltă calitate, necesară pentru îndepărtarea manichiurii semipermanente.

Instrumente și accesorii

Accesorii profesionale pentru manichiură și pedichiură: pile, paletare, șabloane de construcție, creioane magnetice pentru efectul Cat Eye, cristale Swarovski, pad-uri protectoare și lămpi LED/UV.

Acryl

Dipping Powder este o pudră acrylică ce nu necesită o lampă UV pentru uscare și este mai ușoară decât oja semipermanentă sau gelul! Realizarea manichiurii cu pudră acrylică este, de asemenea, extrem de ușoară și constă în 4 pași simpli: se aplică baza, se introduce unghia în pudră, se șterge surplusul de pudră cu peria, se aplică activatorul pudrei, apoi se sigilează.

Baze Rubber

Bazele Rubber sunt baze auto-nivelante cu o vâscozitate ridicată, flexibile și rezistente. Cresc rezistența ojei semipermanente sau gelului UV până la 6 săptămâni! Se pot folosi și pentru întărirea unghiei naturale sau prelungirea acesteia printr-o extensie de mici dimensiuni.